Jag är synsk (:

Jag visste att jag skulle bli sjuk >.<

Ett leende säger mer än tusen ord?

En ensam kvinna står på en gata, klockan är 04.00 på morgonen och ingen annan människa syns till, inte heller någon bil. Den här kvinnan går alltid upp 03.30 på morgonen för dennes arbetspass börjar klockan 05.00 och för att ta sig dit så måste personen ta första en buss och sedan tåget och sedan en buss igen.
Trots sin trötthet så skänker hon alltid bort några leenden på vägen till sitt jobb, först ett till sig själv i spegeln på morgonen sedan ett till den trötte busschauffören som kör en nästan tom buss.

Det sitter bara en till person på bussen, en man som ser ut som en typisk arbetsnarkoman där han sitter uppkopplad med datorn i knäet och mobilen i handen. Även den här mannen får ett glatt leende medans hon går förbi och sitter sig längst bak på bussen. Efter en lång resväg så kommer hon till jobbet, där gör hon genast kaffe till sig själv och alla andra på det lilla kontoret där hon jobbar som försäljare. Hennes företag säljer blöjor, de ringer alltså upp varenda människa som de efter att ha läst igenom en lista sett har fått ett litet barn och försöker att rekommendera sina blöjor och berätta varför just dessa blöjor är bättre än de som säljs i affärerna.

Den här kvinnan kan ofta känna att hennes liv inte duger till någonting, att hon inte hjälper någon på något sätt.
Den enskilda människan kan ofta känna sig otroligt maktlös då den får höra allt om hur världen förändras och att vi måste bli mer miljövänliga, hur nya mord och brott sker varje dag och vilket uppror det blivit i Kenya efter Presidentvalet.

Men där här kvinnan liksom många andra är inte maktlösa. Kvinnans leende tidigt en morgon kan göra både busschauffören och den stressade affärsmannen på mycket bättre humör. Att hon gör kaffe åt alla på sina kontor är en god gärning och goda gärningar och leenden kan sprida sig som ringar på vattnet.
Vi alla kan göra så mycket mer än vad vi tror för andra och detta kan bidra till en bättre värld.


..

Tänk att man kan bli så glad av lite sol.. (:

Snart ska jag göra läxor men först..

image35
Så kommer en bild på : Mig och Pellan!

Jag blev bara tvungen att lägga ut en av mina favoritbilder då Pellan påminde mig om vår roliga ica&mat stund i fredags efter träningen!

Och sedan så tänkte jag säga att jag fortfarande är alldeles för glad för mitt eget bästa.

Pussisnutti <3

Bara för att jag måste få dela med mig av min glädje...

image34

Allting har varit så otroligt roligt den här veckan så jag bara måste skriva om det.
Inte för att jag egentligen har någonting att skriva om, jag har bara studsat fram och varit sådär irriterande överglad.
Egentligen vet jag inte riktigt varför men jag bär på en sådan där bubblande känsla som får dig att skrika ut den mitt i matsalen... Eller på något annat ställe men i mitt fall så var det ialalfall i matsalen.

Smile! Det är roligt (: <3

I have sinned today.

...Heter en dikt som inte ska läggas ut ännu.
Förmodligen aldrig.


Vet ni vad? Kanske borde man inte ha en BLOGG. En blogg så ska man skriva vad man tycker, händelser och tankar. Jag berättade att jag hade en blogg då jag startade den, bad folk läsa. Nu så gör jag aldrig det, jag skriver inte ofta och jag förväntar mig inte att ha några läsare jag tycker bara om att få skriva av mig. Det är som att prata med någon allt känns så mycket lättare.

Men sedan så blir det så att man inte får skriva vad man vill. För att folk läser. Och man får kommentarer som "ge upp alla dessa jävla skit bloggar, jag har ingen aning om vem du är eller hur det är med ditt liv med du överreagerar, chilla, tare lugnt, mitt liv e så mycket hemskare." Falskhet finns skit mycket av mer eller mindre."
Men herregud, om man inte tycker om det så behöver man inte läsa och inte kommentera. Om man inte känner någon så ska man inte dömma och om man gör det så kan man ju sluta vara så rädd för att säga vem man är.  Jag tror också att det finns otroligt mågna som har det hundra gånger värre än mig, jag har aldrig sagt att ingen har det.
 
Speciellt inte eftersom jag anser mig själv ha ett ganska bra liv då jag har flera stycken vänner som man faktiskt kan lita på, ännu fler som är bra vänner men som jag inte berättar allt för, en nära relation till min familj och min släkt, flera saker som jag verkligen älskar att göra som jag får ägna min fritiden åt, även om ett uppehåll från fotbollen kommit upp på planeringen utan att jag har bett om det. Nej, jag har faktiskt ett väldigt trevligt liv.
Men jag kan inte berätta om någon annans liv, iallafall inte så länge jag inte vet vem det är. Jag kan inte säga att din favoritfärg är blå bara för att du en dag har en blå tröja på dig.

Att säga att någon är falsk gör inte mig mindre falsk att kalla folk falska gör inte så att dem slutar.
Att det finns många som är mer elle rmindre falska vet jag redan, jag vet att ett mynt har två sidor.
Men alla är inte glada varenda dag i sitt liv, alla måste få ha en dålig dag, tycka illa om någon eller älska någon utan att det ska bli ett väldigt ståhej. Ma måste ha rätt att säga till då man tycker att någon gör fel, att man blir orättvist behandlad. Det betyder dock inte att man måste vinna på något om det och att alla ska hålla med, eller att man ska kommentera något man inte har en aning om eller tvinga folk välja sida om man har ett bråk.

Det gäller att sätta en gräns och den gränsen får man väll själva dra men jag, jag är jävligt trött på att jag inte ska få uttrycka mina tankar utan att få skit för det, via telefon, på bloggen eller msn. Som sagt, det är mina tankar som folk försöker fiffla med om jag nu måste tänka om på allting och jag vill inte förvandlas till en av dem utan vilja som bara följer andra. Så vadå, då borde jag inte skriva blogg!? Eller så kan bara dem som stör sig sluta läsa, det blir betydligt mycket enklare egentligen. Det är inget måste att dagligen gå in och läsa vilket jag vet att folk gör eftersom jag alltid har haft väldigt hög statistik.

Men nu vet ni iallafall varför jag inte skriver i den här bloggen hela tiden, långa intressanta inlägg som handlar om vad jag tänkt. man tröttnar. Och slutar skriva, förmodligen helt och hållet nu då "droppen som fick bägaren att rinna över" kommit.



Natti


jofjo plk asdf qwer

ölk, iol poi qwer bume zade tyu!

Min barndom.

Bara för att jag måste ;) Min självbiografi var tydligen riktigt dålig då jag glömde bort att berätta om min kära släkting Sara.. hrm..det finns egentligen inte så mycket att säga. Inget positivt iallafall ;)

Nej förlåt, Sara är en sjukt coooool tjej hörrni! Hon är allt som alla vill vara :släkt med mig!

Vi har många glada minnen ihop hon och jag, eftersom vi började umgås redan under dagis.

Igår så fick vi återuppleva några minnen ifrån scouterna eftersom vår gamla ledare var hemma hos mig på middag tillsammans med Sara och hennes föräldrar. Vi var så sjukt kloka och duktiga då vi var små jag och Sara :)
Vi höll bla. i en helt egen gudstjänst då jag sprang runt och var överallt och sara sjöng några sånger. Ellinor spelade piano riktigt väl för att inte kunna noter eller nå längre än en oktav med båda händerna tillsammans och Johan predikade väldigt vackert trots att jag hade bläddrat lite i bibeln så att rätt sida inte fanns kvar..
"Och ni så tackar vi alla sara utan applåder"
Man ska ju inte applådera då någon sjungit i kyrkan hörrni!

Hm..något mer roligt med Sara. Just det, igår så kom dem in på sjökor vid middagsbordet och då vaknade både jag och Sara till. Sara undrade om det var lands kossor som levde i vattnet (;


Fler minnen finns, men tiden är slut.
Natti

Pic'

image33
Usch vad jag älskar den här bilden, ibland så lyckas jag verkligen! Men oftast inte :/

Aja, nu måste jag gå och städa plus få på mig lite vettigare kläder för sedan så ska Betel visa upp sina gitarr kunskaper till mig (:

Natti

Vet ni vad jag verkligen hatar?

image32Vissa människor...

Okej, okej men det gör vi alla..   - Så tänker väll ni då? Alla hatar vissa eller ialla fall någon.

Mitt hat är inte emot en ensam individ inte heller tre stycken, trots att jag inte tycker särksilt bra om dessa tre människor utan jag hatar falska människor helt enkelt.

Har inte jag snackat skit? Jo, det har jag. Sårat någon? Säkert . Inte tyckt att det var mitt fel? Precis.

Så vad gör mig annorlunda emot de falska personer jag säger att jag hatar?
Kanske ingenting, kanske ingenting alls.

Eller kanske riktigt mycket.

Jag skulle aldrig hur dum i huvudet jag än kan vara ibland alltid utelämna någon och inte ge vissa personer en chans, jag skulle inte säga att jag var närmare en gemensam vän trots att jag inte är det om jag bara har umgåtts med henne på fyllan och aldrig ensam.
Jag skulle aldrig vara så feg att jag inte vågade prata med någon jag blivit ovän med så att jag lät en kompis skriva allt åt mig. Denna vän hon skriver "vi" istället för jag och sköter talan för tre personer istället för att folk ska uttrycka sin åsikt själva, som vanliga individer. Jag skulle aldrig vara så svag så att jag flöt med i mängden och bara höll med och även om jag höll med så skulle jag säga det själv.

Vet ni vad, jag tror aldig att jag har varit så här arg förut? Jag kan liksom inte änns beskriva det.
Det är liksom bara som o någonting äter upp en inifrån och det är meningslöst att kämpa emot det bara förstör allt.


Hjälp jag som trodde att jag skulle kunna skriva, det går inte änns. Ett seriöst inlägg blir bara till en massa krims krams som ingen kommer att förstå jag låter bara som att jag ska gå och ta livet av mig istället och det gör så att jag blir till världens sämsta skrivare och har förstört ett helt inlägg för att det blev så fel. Det visar ingenting.



2008

Gott nytt år <3

Rebecca

Anna och Emilie har idag gett mig lite tips på artister/band till min lilla samling.
Stort tack till er båda.

RSS 2.0