Människor

image25

Idag så finns det ungefär 6 miljarder människor på vår jord, alla med olika personligheter,behov och ambitioner.
Alla har olika syn på vår jord och vad som är viktigast just för dem. Det finns kvinnor som gillar män och män som gillar kvinnor. Det finns även kvinnor och gillar kvinnor och män som gillar män. Det finns dem som ändast gillar brunetter och vissa som älskar dem som har stora fötter.
Vad alla har gemensamt är att dem lever i samma jord.


Eftersom vi människor har olika stil,intressen osv så är vi även olika personer som fungerar på olika sätt.

Vissa behöver prata med den dem tycker om varje dag och vissa behöver göra det någon gång i månaden.
Några människor älskar att ligga hemma och sova medans vissa alltid vill ut och röra på sig.
Vissa människor älskar fotboll och några andra handboll.
En flicka kan vara jätte bra på matematik och en annan på språk.
En pojke kan vara jätte bra på bild och en annan på slöjd.
Det finns dem som alltid tror det värstaom folk de möter, och dem som alltid tror precis tvärtom.

har ni sett alla dessa test? De finns främst i tidningar och kan ha rubriker som "Så får ni er drömprins" och efter den rubriken så står det steg för steg hur man ska göra. Några saker som ofta står med är att man ska le,söka ögonkontakt, briljera sina kunskaper om bilar.
Men alla killar är inte helt galna i bilar eller hur? Alla kan inte varenda bilmärke som någonsin tillverkats utan vissa kanske är mer intresserade av annat tillexempel musik.
Om du då går fram till en kille och berättar 1000 saker om bilar då killen inte är det minsta intresserad, kommer han då att falla för dig föratt det stod i en tidning att han skulle det? Det tror jag inte.

Det kan även stå om stjärnteken och om hur personer i olika stjärntecken passar bra ihop. Men om du då är en oxe och det står att du inte passar ihop med en kräfte, ska du då fråga varenda ny person som du möter om han/hon är en kräfta och sedan avfärda människan om den är det?


Påväg till min prao imorse så läste jag i en tidning och till sist så läste jag igenom alla kontaktannonser osv i brist på annat. Både dem som ville finna en partner, resekamrat eller kanske några som ville anställa någon inom datorteknik.

I en kontaktannons så stod det att en 50 årig man sökte en partner med stora fötter för att han älskade fötter.
Lustigt eller hur? och nej jag menar faktiskt inte att det är lustigt att mannen gillar fötter, jag menar det faktum att det ända han verkade söka hos en kvinna var hennes fötter. Tänk om den här mannen då skulle hitta en kvinna som är helt perfekt för honom. Snäll,glad,söt, men inte med särskilt stora fötter.  Skulle han då göra slut bara för det?

På andra sidan så läste jag några annonser om folk som sökte folk att anställa. I en så stog det (namn på företaget) söker ung man inom datorteknik.  Om dem då fick en sökande kvinna ovh tre sökande män och kvinnan var betydligt bättre än alla tre männen. Skulle de då ge jobbet till den bästa mannen? För det stog ju söker MAN.

Vi människor tänker inte alltid på hur vi uttrycker oss, vi är alla fyllda med fördomar. Men vi måste nog lära oss att ge alla en chans.


Idag så finns dt ungefär 6 miljarder människor på vår jord och ingen är som dig.

Arkitektur

Prao veckorna är här, jag praoar med Arkitektur den här gången. ^^
Just nu gör jag om itt rum, fast det getligen inte ska göras om såå mycket.. Men det är sjukt kul!
Jag har redan lärt mig att rita i autocaden och idag kom några från gulled förbi och visade sin nya kollektion samtidigt som de bjöd oss på sprudelvatten och sushi. Jag åt med andra ord sushi för första gången i mitt liv och det... ja jag vet inte.:P
Det är ialla fall jätte trevligt på praon, alla är jätte snälla och jag har efter 2 dagar lärt mig grymt mycket, och jag måste nästan tacka min matte lärare för nu förstår jag vad jag behöver all denna geometri för ;)


Lov veckan var också grymt skön, först stjärnholm sen Blekinge, det var avslappnade och mys. Precis vad jag behövde, och jag äääälskar mormors mat.



Och minaföräldrarär bäst, vi ska nu beställa biljetter till premiären av Dr Jekyll och Mr Hyde musikalen. JAAAAAAAAAA! <3333

Så hejssvejs bloggen och hello (nånting)@(nånting).com (x


Bara för att jag inte kan mail adressen :P

Låt oss se hur länge lycka varar.

1.....2....3...4..

ja fyra dagar, sen är man tillbaka i sin gammla trista vardag. Var är min räddning? mitt gyllene sken?





HALLÅ?

Frukta inte morgondagen, i övermorgon är den över.

Natti

RSS 2.0